El nostre espai

La Iniciativa Waldorf de l'Anoia és un espai de joc i de creixença per a infants menors de 6 anys.


L'espai està situat al poble de Vilanova del Camí, a la zona del Parc Fluvial, a 5 minuts d'Igualada (Anoia). Disposa d'un espai interior que consta d'una aula acollidora amb material de joc i de manipulació, un lavabo amb canviador, i una petita sala per als àpats i per als tallers. 

Les joguines són senzilles i poc definides fetes de materials naturals (fusta, llana, feltre, ganxet...), i permeten desenvolupar la fantasia de l’infant i afavorir les impressions sensorials harmòniques.

La Iniciativa Waldorf de l'Anoia també compta amb un gran espai exterior tranquil, amb un pati, un hort i un galliner. 
Alhora, el Parc Fluvial ofereix un entorn ric en possibilitats per fer excursions i petites sortides a la natura.Actualment és un projecte de petit format que està pensat per acollir un grup reduït d'infants, d'edats compreses entre 1 i 6 anys, és a dir, els que estan en el "primer septeni" del qual parla Steiner. 2 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. Estamos encantados con la iniciativa. Actividades diarias en la naturaleza y juegos educativos en acorde con la filosofía Waldorf. Los horarios son perfectamente adaptables a nuestras necesidades. Ya llevamos algunos meses y genial. El peque feliz y nosotros también 😊

    ResponElimina